Liberalii au dat-o afară din partid pe directoarea Spitalului din Ialomița

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC

PNL Ialomița îi cere demisia din toate funcțiile managerului Spitalului din Urziceni, unde o femeie a născut pe trotuar, nefiind primită în unitatea medicală din lipsă de locuri. De asemenea, PNL arată că Daniela Elena Ianuș și-a pierdut calitatea de membru al organizației Ialomița, scrie Mediafax.

PNL Ialomița reacționează, după mai bine de 24 de ore de la evenimentele provocate de faptul că o femeie de 24 de ani, gravidă, nu a fost primită în Spitalul Municipal Urziceni, fiind lăsată să nască pe trotuarul din curtea unității medicale.

Primarul e suspendat de un an din PNL

„Cele întâmplate ieri (luni – n.r.) la spitalul din Urziceni stau, categoric, sub semnul inadmisibilului. PNL Ialomița dezaprobă cu fermitate și se delimitează de astfel de comportamente degradante și de neconceput atunci când vorbim de dreptul la servicii medicale de urgență în sistemul de stat. Managementul și modul de acțiune în acest caz, atât din partea Primăriei Urziceni, cât și a conducerii spitalului, au fost profund incorecte. Primăria ar fi trebuit să monitorizeze cu atenție managementul Spitalului Urziceni şi să ia măsuri în consecință”, arată PNL Ialomița pe pagina de Facebook.

Liberalii ialomițeni spun că primarul municipiului Urziceni, Constantin Sava, a fost suspendat din calitatea de preşedinte al organizației PNL Urziceni încă din februarie 2022.

În ceea ce privește conducerea spitalului, PNL Ialomița îi cere demisia directoarei. Liberalii au exclus-o din partid pe directorarea care nu și-a făcut treaba.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum va arăta zona de Metrou Eroii Revoluției? – dezvăluie Daniel Băluță, primarul sectorului 4
La începutul lunii aprilie al acestui an, Primăria Sectorului 4 a demarat lucrările de modernizare ...