Cum va arăta zona de Metrou Eroii Revoluției? – dezvăluie Daniel Băluță, primarul sectorului 4

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE SOCIAL

La începutul lunii aprilie al acestui an, Primăria Sectorului 4 a demarat lucrările de modernizare a zonei Eroii Revoluției. Măsurile de resistematizare pe care autoritatea locală le-a luat împreună cu specialiștii, prin eliminarea trecerilor de pietoni de la suprafață și mutarea acestora în pasajul subteran pietonal, care va face legătura atât cu stațiile STB, cât și cu stația de metrou, vor face ca zona Eroii Revoluției să devină cea mai sigură intersecție din București.

Zona Eroii Revoluției este una dintre cele mai aglomerate zone din București, iar proiectul pasajului pietonal subteran al Primăriei sectorului 4 propune mutarea trecerilor de pietoni în subteran, semaforizarea intersecțiilor, legături către stațiile de metrou și tramvai prin intermediul pasajului, precum și lărgirea arterelor de circulație, crearea de noi locuri de parcare, amenajarea de spații verzi și modernizarea sistemului de iluminat public.

“Așa va arăta, după modernizare, Eroii Revoluției, una dintre cele mai importante intersecții din Capitală!” – scrie Daniel Băluță, primarul sectorului 4 din București.

Liberalii au dat-o afară din partid pe directoarea Spitalului din Ialomița

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicolae Ciucă insistă ca TVA-ul la cărți să rămână neschimbat
În coaliția de guvernare, se discută mai mult despre reducerea cheltuielilor publice, decât despre introducerea ...