Alin Nica: PNL Timiș ia în calcul și susținerea lui Nicolae Robu la alegerile locale de anul viitor

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Prezent în studioul unei televiziuni locale, liderul PNL Timiș, Alin Nica, a recunoscut că partidul face mai multe sondaje pentru măsurarea diferitelor personalități, în vederea desemnării candidaturii la Primăria Timișoarei. Deși sunt doi membri care și-au depus candidatura internă, Cozmin Tabără, actualul viceprimar al Timișoarei și Sorin Supuran, fost secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Nica l-a nominalizat doar pe fostul primar Nicolae Robu. Liderul liberal ia în calcul și opțiunea revenirii lui Robu pe lista de candidați.

„Un candidat performant, care a demonstrat în viață, în activitatea lui profesională sau un candidat – ca să vă indic o anumită persoană, că îl veți recunoaște – care se căiește pentru greșelile trecutului, dar care a demonstrat administrativ. E Nicolae Robu. Și pe el îl luăm în calcul în mod serios și dacă mergeți pe stradă și întrebați cetățenii dacă au apreciat activitatea administrativă a domnului Robu sau nu, veți vedea că majoritatea a apreciat activitatea lui. Recunoaște domnul primar că a fost mai mult o chestiune de atitudine și o furie a oamenilor împotriva acestei atitudini pe care au considerat-o sfidătoare și arogantă. Dar vă asigur că a învățat din această experiență și este o variantă plauzibilă.”, a declarat Alin Nica la emisiunea Drumul Bun de la Tele Europa Nova, citat de expressdebanat.ro.

În timpul mandatului lui Nicolae Robu de președinte al PNL Timiș, Alin Nica a format un grup al primarilor nemulțumiți de activitatea fostului edil, intitulat GRAL.

Dominic Fritz dă afară un avertizor de integritate din Primăria Timișoara

Loading...

One Comment

  1. Alin Nica și PNL Timiș fac cercetări și sondaje pentru a alege în cele din urmă candidatul potrivit pentru Primăria Timișoara. Este lăudabil faptul că se iau în considerare diferite două persoane care și-au depus candidatura, precum și opțiunea revenirii lui Nicolae Robu, în vederea obținerii gestiunii Corecte și responsabile a administrației locale. Doar așa toată lumea poate fi mulțumită și sigură că de aici înainte, Primăria Timișoara va fi condusă cu bunăvoință și integritate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Pe scena Naționalului timișorean, marele actor american John Malkovich și-a dat corigența la geografie
Marele actor american John Malkovich a jucat pe scena Teatrului Național din Timișoara în ”Comedia ...