Deputatul AUR, Antonio Andruşceac, s-ar băga sub fusta Dianei Șoșoacă, potrivit surselor locale

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Deputatul traseist Antonio Andrusceac este obișnuit să schimbe fustele doamnelor politice. Parcă ieri dansa cu Clotilde Armand…

Fost USR-ist, chiar nominalizat candidat pentru primăria sectorului 4, apoi retras, a  devenit deputat AUR, iar mai nou se pregăteşte să intre sub fusta senatoarei Şoşoacă, în partidul SOS România, sperând să-și găsească mântuirea. În ultima perioadă de timp s-a remarcat prin mai multe controverse în spațiul public.

Astfel, potrivit portaljust.ro, în 2017 el a fost executat silit de RATB, cel mai probabil pentru amenzi neplătite. În același an, a contestat o altă amendă, de data aceasta în calitate la șofer, la IPJ Dâmbovița, însă instanța i-a respins plângerea.

‘Da’ tu mamă, nu te mai măriți?

Teologul deputat AUR a suferit o “criză de notorietate” în anul 2017, când a publicat pe Facebook un text privind misiunea femeilor în viață: „Nu vă mai mințiți. TOATE femeile sunt făcute să fie mame și soții. Frustrările nu se ascund în spatele ‘carierei’. Ce-i de fapt ‘cariera’:)? O aparenţă de importanţa dată de un ecuson agățat de gât, un salariu destul de prost pentru multă umilință și renunțări? Prima casă sau mașina luate într-un milion de rate, doar ca să vadă Satu’ ca fata s-a ajuns… nu păcălesc însă pe nimeni, tot neîmplinite rămân, fără familii, fără copii… auzind mereu – ‘da’ tu mamă, nu te mai măriți?’ Pentru ca în înţelepciunea lor, mamele, bunicile, știu care este adevărata împlinire a femeii…”

Domnul Andrușceac  se dă un apărător al familiei tradiționale, doar că nu-I prea pasă de fosta soție Elisabeta, stabilită la Roma și de cei doi copii Andreea și Alin, zic gurile rele.

De 8 Martie 2023, a scris: Dragi mame, soții, iubite, prietene, colege, vă doresc să fiţi fericite şi să ne iertaţi de fiecare dată când vă greșim!

Voi sunteţi florile din vieţile noastre şi vă iubim!”

Rareș Bogan va pune piciorul în pragul conducerii PNL, afirmă surse ale Realitatea.net

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
HAI LA PEDALAT! Se redeschide pista de biciclete spre Serbia, cu plecare din Timișoara
Iubitorii de ciclism pot pedala din greu, cum se spune. Ruta de 37 de km ...