Liberalii vor să reducă CAS și să renunțe la supraimpozitarea “part-time”- ului

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Prezent la o dezbatere pe tema reducerii fiscalității în România, președintele PNL Timiș, Alin Nica, a declarat că partidul său nu va renunța la cota unică, pentru că și-a dovedit eficiența economică și financiară. În schimb, a mărturisit că PNL și-a revizuit punctul de vedere legat de impozitarea muncii part-time. Și că o serie de parlamentari liberali au lansat o inițiativă de reducere a CAS.

Revenirea la impozitarea progresivă nu a fost discutată în coaliție. Cota unică și-a arătat avantajele de-a lungul timpului. Orice discuție asupra unei modificări fundamentale în fiscalitate poate fi purtată numai după digitalizarea ANAF. O asemenea discuție care se bazează pe informații provenite pe surse creează panică în zona mediului de afaceri din România,” a declarat Alin Nica, președintele PNL Timiș.

„PNL a susținut întotdeauna reducerea taxării muncii, astfel încât românii să primească mai mulți bani, iar mediul economic să fie stimulat să creeze mai multe locuri de muncă,” a mai zis liderul liberal, potrivit Expressdebanat.ro

Premierul liberal a atras investiții străine record: 11,3 miliarde de euro

PNL a anunțat că susține renunțarea la supraimpozitarea contractelor part-time, scăderea CAS, propunere inițiată deja de PNL în Parlament, precum și orice alt tip de măsuri care cresc veniturile, atât celor angajați la stat, cât și la privat, fără a afecta mediul de afaceri.

România are acum un cadru fiscal stabil și atrăgător pentru investitori. O dovedesc cifrele macroeconomice din anul trecut, care arată că guvernul condus de Nicolae Ciucă a atras investiții străine directe la un nivel record: 11,3 miliarde euro (potrivit estimării BNR). PIB-ul a avut un avans de 4,8%. Acești indicatori se datorează măsurilor eficiente luate de guvernul premierului liberal Nicolae Ciucă și ne arată că economia românească se dezvoltă și are perspective de creștere sustenabilă.

Alin Nica susține că zvonurile generează neîncredere și instabilitate în mediul de business din România.

Rareș Bogdan lansează o temă nouă: De ce are nevoie Putin de vrăjitoare?

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
PNL vrea să legifereze o lege a bunului simț: femeile însărcinate au prioritate la casele de marcat
O nouă propunere legislativă a unui grup de parlamentari liberali este ca femeile însărcinate sau ...