Rareș Bogdan: Dacă Ucraina cade, suntem în pericol toţi!

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Obișnuit să certe Uniunea Europeană, europarlamentarul Rareș Bogdan reia tema anexării Crimeei de către ruși, în acordul cvasi-unanim al occidentului. Printr-o postare pe pagina sa de facebook, cere susținere necondiționată a Armatei ucrainene.  

„Dacă Ucraina cade, suntem în pericol toţi! Susţinerea necondiţionată a Armatei ucrainene este singura şansă de a evita o dramă şi mai mare. Nu e cazul să ne întrebăm ce avem de câştigat, oameni buni! Se joacă securitatea UE aici, ucrainenii mor pe front să-şi recupereze ţara, dar şi ca să apere Uniunea Europeană. Chiar dacă aceasta a greşit cumplit, după anexarea Crimeei!” spune europarlamentarul PNL.

citește și: Nicolae Ciucă: “Rotativa” va avea loc, dar nu chiar de Ziua Înălțării Domnului

În continuare, Rareş Bogdan face cronologia evenimentelor din februare 2014, când rușii anexează ilegal Crimeea, când președintele Ianukovici a fugit în Rusia, iar separatiştii au proclamat independenţa regiunilor Luhansk şi Doneţk, după un referendum ilegal. Astfel, zice europarlamentarul liberal “A început un proces intens de rusificare”.

“Lumea bună” se prefăcea că Rusia e frecventabilă

„Ales în 2019, Zelenski încearcă sa discute cu ruşii pentru a pune capăt războiului din Donbas, dar fără succes, prin urmare s-a orientat către NATO, singura şansă a Ucrainei. Dar Putin şi-a văzut de drum, căci UE îi umplea mereu buzunarele, alimentând-i maşina de război. “Lumea bună” se prefăcea că Rusia e frecventabilă. A primit chiar şansa de a organiza CM de Fotbal. Şi n-a fost boicotată!! În Ucraina mor oameni nevinovaţi, iar UE le este datoare. Nu e limpede?”, mai spune Rareş Bogdan.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Florentin Țuca: Nole – o icoană cât peretele
Avocatul Florentin Țuca scrie un text remarcabil despre Novak Djokovic pe blogul său florentintuca.ro. Consideră ...