Nicolae Ciucă: “Rotativa” va avea loc, dar nu chiar de Ziua Înălțării Domnului

Andrei Marcu ACTUALITATE POLITIC

Prezent în studioul unei televiziuni, premierul Nicolae Ciucă a promis, din nou, că “Rotativa” va avea loc, dar nu chiar în 25 mai, pentru că atunci “e Înălțarea – Ziua Eroilor.”

El a recunoscut că în partid se dorește continuarea colaborării cu PSD în actul de guvernare.

“Am avut un acord politic. Îl respectăm. Schimbarea se va produce,” a spus el.

“Decizia în partid este să continuăm coaliţia şi cu Marcel Ciolacu pe scaunul de premier. PNL va vota guvernul din care facem parte. Nu este vorba de orgolii. Aici nu este vorba nici de Ciucă, nici de Ciolacu. Aici este vorba de ce facem pentru ţara noastră,” a declarat premierul Nicolae Ciucă la Antena 3.

Premierul a mai precizat că schimbarea nu va fi chiar în Ziua Înălțării Domnului.

Ce să nu faci de Înălțare?

Înălțarea Domnului la cer este o mare sărbătoare creştină. Totul se bucură în această sfântă zi: oamenii, care participă la Sfânta Liturghie şi petrec apoi, bucurându-se împreună cu familia şi prietenii, codrii şi câmpurile înverzite, holdele de grâu, dar şi caii, care, pedepsiţi pentru lăcomie, primesc acum iertare…, scrie crestinortodox.ro. La români, se mai zice Ziua de Ispas. Acesta ar fi fost un cioban, ascuns după o piatră, care a văzut Înălțarea Domnului. În Banat și în Transilvania, în această zi, se fac uneori și Nedeei, adică sărbători creștine ale satului. Obiceiul e ca animalele să fie „bătute” cu leuștean pentru a fi rodnice. Cine moare în această zi, cred românii, ajunge direct în Rai.

În această zi de Sărbătoare, cu roșu în calendarul creștin ortodox nu se spală rufe și nici nu este bine să faci treburi în gospodărie. Cei care vor face aceste lucruri vor fi urmăriți de ghinioane și necazuri. În această zi credincioșii trebuie să fie mai buni și să evite certurile.Nu este bine ca în această zi să se adreseze vorbe urâte, jigniri sau reproșuri, zic tradițiile străvechi.

Klaus Iohannis a aprins tăciunii războiului intern

Mai multe tensiuni au apărut în urma declarației lui Klaus Iohannis, care a spus că va investi premierul pe care-l va considera bun pentru România la vremea respectivă.

Constituția îi dă dreptul președintelului țării să aleagă o personalitate dintre mai multe propuneri.

Ca să-i împace pe români / Ministrul austriac de interne vine la București

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Nicholas Dima: Cartea „România Mare: Un Ideal Împlinit” este o sursă de cunoaștere
Cartea recent apărută la editura Pro Universitaria: „România Mare: Un Ideal Împlinit” stârnește reacții. Cunoscutul ...