Lucian Bode: românii s-au comportat exemplar cu refugiații ucraineni

Alina Maria Bogdan ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

Lucian Bode consideră că românii s-au comportat exemplar cu ucrainenii, oferindu-le „refugiu şi alinare.” Au ajutat copiii și au salvat vieți.  

„În urmă cu un an, întreaga lume era martoră a începutului unui război nedrept împotriva unui stat suveran şi independent din Europa. Pe 24 februarie 2022, ameninţarea s-a transformat în realitate. Românii nu au rămas doar martori, ci s-au transformat în cei care au oferit refugiu şi alinare pentru milioane de ucraineni care şi-au părăsit casele şi ţara pentru a-şi salva viaţa lor şi a copiilor lor. MAI a fost prima instituţie care a răspuns necesităţii vecinilor noştri, goniţi din casele lor de rachete, bombe şi tancuri”, spune Bode, într-un mesaj transmis pe Facebook.

El susține că ministerul său a fost printre primele instituții care au sărit în ajutorul refugiaților din calea războiului.

citește și: Atenție! Poliția Română eliberează instant și gratuit Cazierul judiciar

Un an în care în care România a devenit „casă” pentru mulţi ucraineni

„Poliţiştii de frontieră, pompierii, poliţiştii, jandarmii şi toţi ceilalţi angajaţi ai MAI au început o misiune dificilă, solicitantă şi de uzură pe care au îndeplinit-o cu succes pentru că au avut cel mai important aliat pe care şi-l puteau dori: românii. Angajaţii MAI şi-au îndeplinit foarte bine atribuţiile, iar cetăţenii români s-au comportat exemplar! A fost un an dificil, dar în care am demonstrat tuturor că MAI, cetăţenii români şi organizaţiile non-guvernamentale sunt o echipă şi fac o treabă foarte bună împreună. Un an în care în care România a devenit „casă” pentru mulţi dintre ei, un an în care umanitatea s-a opus războiului. Toată aprecierea pentru colegii noştri şi tot respectul faţă de românii care au arătat lumii întregi adevărata faţă a României!”, precizează Bode.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dan Motreanu îl acuză pe Marcel Ciolacu că asmute liderii locali contra PNL
Europarlamentarul Dan Motreanu, președinte al PNL Giurgiu, reclamă proasta coabitare la guvernarea locală cu PSD, ...